Balans Massage Den Haag 

Balans Massage Den Haag is eigenlijk het geheel tot rust komen en dus weer volledig in balans komen door middel van een ontspannen massage. Het verschil tussen een balans massage en een normale massage is klein, maar er is een verschil. Bij een balansmassage wordt echt gedoeld op het terug in balans brengen van lichaam en geest zodat de focus weer verhoogt wordt. Daarentegen is een normale massage echt bedoeld tot het tot rust komen van lichaam en geest. 

 

Hoe werkt een balans massage 

Balansmassage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde en ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling. Een balans massage werkt eigenlijk precies hetzelfde als een normale massage. De procedures zijn eigenlijk gewoon hetzelfde. De context van een bepaalde massage is voor iedereen verschillend, dit kan bijvoorbeeld informeel en amateuristisch maar ook professioneel zijn.

 

Massage vanuit verschillende wensen en behoeften 

Massage kan zowel tegen klachten en symptomen worden gebruikt maar ook voor verschillende wensen en behoeften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een massage met het doeleinde van ontspanning of een massage met als doel de balans weer terug te vinden, een balans massage Den Haag. 

 

Balans Massage Den Haag

De goed doordachte Balans Massage Den Haag is gericht en dus ook geschikt voor ontspanning van lichaam en geest. Door het goed en verzorgd masseren wordt de bloedsomloop in het lichaam gestimuleerd en worden afvalstoffen een stukje sneller afgevoerd, wat, in bijna alle gevallen, een ontspannend resultaat oplevert. Balans Massage Den Haag heeft een lagere druk ter bevordering van de volledige ontspanning, ook vermindert het stress en verbetert de lymfecirculatie en doorbloeding van de bloedsomloop.

Attributen Balans Massage Den Haag

De attributen die Balans Massage Den Haag gebruikt zijn vooral spullen die spelen tussen warm en koud. Denk hierbij aan verschillende warme en koude elementen zoals koude en warme stenen. De Balans Massage Den Haag is geschikt voor een totale ontspanning en je geniet van drie zeer verschillende soorten massages. De massage is geschikt voor mensen die een beetje extra verwarmd willen worden en hierdoor erg ontspannen door worden. Personen die last hebben van een minder goede doorbloeding, als je het vaak koud hebt kun je een minder goede bloedsomloop hebben en mensen die nog nooit een massage hebben gehad ook. De Balans Massage Den Haag is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met een hoge bloeddruk en/of hartklachten en mensen die gevoelig zijn voor warmte. Voor de rest is iedereen welkom en geschikt voor deze massage.

Balance Massage

Geef een reactie

Your email address will not be published.