Permanente make-up Eindhoven

Permanente make-up

 

Overweeg je om permanente make-up in Eindhoven te platen plaatsen? Dan is het handig dat je precies weet wat je kunt verwachten. Hieronder vind je alvast meer informatie!

 

Wat is permanente Make-Up?

 

Permanente make-up is een pigmentatiemethode. Het doel van permanente make-up is om een langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en/of lippen te creëren. Alles wat je dus normaal met gewone make-up kunt doen, kan je met permanente make-up voor een langere periode laten plaatsen.cPermanente make-up is dus een vorm van tatoeage, maar bij permanente make-up hebben de pigmenten een andere samenstelling en wordt het minder diep aangebracht, om die reden blijft permanente make-up ook minder lang goed dan een tatoeage.

 

De voordelen van permanente make-up

 

Permanente make-up heeft heel wat voordelen. Als je voor permanente make-up kiest dan krijg je een veel natuurlijker resultaat dan met gewone make-up, maar je hebt wel de mogelijkheid om zo opvallend te laten doen als je zelf wilt. Daarnaast spar je dankzij permanente make-up erg veel tijd uit. Je kunt s ‘ochtends langer uitslapen, omdat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je make-up. Je ziet er namelijk ten alle tijden stralend uit. Dit is ook een voordeel wanneer je gaat sporten en voornamelijk wanneer je gaat zwemmen. Gedaan met uitgesmeerde mascara over heel je gezicht! Voor sommige mensen is het moeilijk om hun make-up zelf te doen. Dat kan het geval zijn wanneer iemand ouder wordt of door een ziekte. Ook in die situaties kan permanente make-up je de beste oplossing bieden! Daarnaast kan permanente make-up ook de beste oplossing zijn, wanneer je door een ziekte of ongeval een deel van je wenkbrauwen kwijt bent bijvoorbeeld.

 

Wat is mogelijk met permanente make-up?

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met permanente make-up. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een lijntje boven of onder je ogen te laten zetten, om je ogen te accentueren. Je kan ook kiezen voor een permanente lipliner om je lippen voller te laten lijken, je kan je lippen zelfs volledig laten inkleuren en/of je lipvorm laten corrigeren. Ook het plaatsen van sproetjes of beautyspots is mogelijk. Permanente make-up wordt ook gebruikt voor het camoufleren van littekens. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden!

Geef een reactie

Your email address will not be published.